Foreningen Vinterlege For Udviklingshæmmede
Hvad er Vinterlege?
Hvad er Vinterlege for Udviklingshæmmede?
Foreningen Vinterlege for Udviklingshæmmede er landsdækkende og har til formål at arrangere et årligt vinterarrangement , som henvender sig specielt til udviklingshæmmede. Vinterlege startede i 1990.

Ideen bag Foreningen Vinterlegene For Udviklingshæmmede er at skabe nogle rammer for et Vintersports arrangement i Norge, der er specielt tilpasset udviklingshæmmede, hvor det er muligt:

At få fysiske, sportslige og personlige udfordringer. At skabe nye venskaber og relationer. At lære noget om sig selv og andre. At have det sjovt.

Deltagerne har mulighed for at være sammen med andre ligestillede på egne præmisser. I sneen er der instruktion i langrend, alpin, snowboard, snesko og Kælk. Er man ikke til ski og kælk tilbydes der en masse andre aktiviteter Feks. Biski, snesko, tur med snescooter. Desuden er det muligt at benytte et ski gangstativ for gangbesværede. Der er programsat aktiviteter hver aften med mulighed for at feste og høre en masse musik. Læs mere under aktiviteter i Norge.

Hvornår foregår Vinterlegene?
Arrangementet foregår i januar måned Mulighed for lang uge eller kort uge. Rejsen arrangeres med bus fra Jylland og Sjælland og færge, eller med fly fra Kastrup.

Hvem er vores rejsearrangør?
Vinterlegene bruger vinterly.dk som teknisk rejsearrangør, og rejserne er underlagt rejsegarantifondens bestemmelser.

Hvor foregår Vinterlege?
I 2022 foregår vinterlege på Beitostølen skicenter. Transporttiden med bus fra Oslo Havn er 3½ timer og 3½ time fra Gardemoen lufthavn. Se mere om skistedet på Beitostølen hjemmeside

Norgeskort:
    Formand Karina V. Dannerfjord, Greå - mail: karina@vinterlege.dk