Foreningen Vinterlege For Udviklingshæmmede
Forside
Gæstebogen
Vinterlege 2019
Hvad er Vinterlege?
Foreningen
Aktiviteter i Norge
Skistedet Skeikampen
Tilmelding
Kontakt
Fotoalbum
Ros og Ris
LinksDer er 34
dage til næste Vinterlege
Forside
Vinterlege 2019

Så er tilmeldingsperioden slut. Der er til Vinterlege 2019 tilmeldt 204 deltagere. Der er deltagere fra Albertslund, Lyngby, Frederiksværk, Syddjurs, Frederikssund, Helsingør, Fredericia, Kgs. Lyngby, Virum, Skive, Hillerød,, Charlottenlund, Skanderborg, Birkerød, Kolding, Haderslev, Tåstrup, Tønder, Korsør, Sønderborg, Aarhus Galten, Hadsten og Vordingborg.

Vi skal nu til at lave rejseplanerne. Der skal laves bookinger til fly og færger, laves køreplaner for busser og laves endelige bookinger med Hotel og hytter i Skeikampen. Der skal laves trøjer, laves aftaler med musikken og planlægges fester. Der vil i 2018 være omkring 20 frivillige hjælpere (blåjakker) med til at hjælpe ude i sneen og ved arrangementerne. Nogle af blåjakkerne vil udelukkende være med for at hjælpe de borgere, der rejser uden ledsager.

Og vi glæder os alle sammen!
Hilsen Bestyrelsen for vinterlege.Overvejer i Vintertur og skitur?
Så læs videre på disse sider. Her er det beskrevet om hvordan foreningen i 26 år har arrangeret vinterferie i Norge. De store rammer er: et hotel, et liftsystem, en skiudlejer, kælke, 20 aktivitetshjælpere (blåjakker), 4 skilærere og 4 biskikørere. Hertil tilsætter man et Dansk danseband, fester og en 2-300 deltagere. Deltagerne kommer fra hele landet. Nogle kommer som gruppe fra institution, bofællesskab eller idrætsklub, andre rejser alene og nogle rejser med familien som ledsagere. Det bliver tilsammen til en uforglemmelig oplevelse, som mange besøger år efter år.

Få besøg af en blåjakke!
Hvis i overvejer at skulle på vinterferie, kommer vi gerne på besøg. En blåjakke (frivillig hjælper) kommer gerne på besøg til beboer- og/eller personalemøde, hvor vi sætter ord og billeder på oplevelser fra vinterlege. Skriv lidt om jeres tanker til formanden, og vi aftaler et besøg.

Brug af disse hjemmesider
I menuen til venstre er der links til skistedet, foreningen, etc. Når vi har årets arrangement klar til grupperne, vil der også være rejseplaner og program på siderne. I menuen fotoalbums, kan du se billeder fra det senest afholdte vinterlege. Under information kan du læse mere om foreningen og hvis du klikker på bestyrelsen kan du se hvem det er som gør det muligt at der bliver afholdt vinterlege år efter år.

God fornøjelse.

 

Nyheder
Bestyrelsen
2. november 2018
Arbejder på højtryk. Busser, indkvartering, måltider og aktiviteter skal på plads for alle 204 deltagere.
datapolitik
2. november 2018
Bestyrelsen har godkendt datapolitik. Kan ses her:datapolitik
Rejsekatalog 2019
13. august 2018
Er nu udendt til deltagere fra 2017 og 2018.
Regnskab 2017-2018
17. maj 2018
regnskabet er nu godkendt af revisor og bestyrelse. Se det venstre spalte under "foreningen"
Video fra Vinterlege 2016
1. marts 2016
se videolink fotoalbum / videolinks
    Formand Lene Philippon, Ebeltoft - mail: lene@vinterlege.dk