Foreningen Vinterlege For Udviklingshæmmede
Forside
Gæstebogen
Vinterlege 2019
Hvad er Vinterlege?
Foreningen
Aktiviteter i Norge
Skistedet Skeikampen
Tilmelding
Kontakt
Fotoalbum
Ros og Ris
LinksDer er 336
dage til næste Vinterlege
Forside
Vinterlege 2019

Vinterlegedeltagerne fra 2019 er nu alle hjemme igen. Der var til Vinterlege 2019 tilmeldt 209 deltagere. Der var deltagere fra Albertslund, Lyngby, Frederiksværk, Syddjurs, Frederikssund, Helsingør, Fredericia, Kgs. Lyngby, Virum, Skive, Hillerød,, Charlottenlund, Skanderborg, Birkerød, Kolding, Haderslev, Tåstrup, Tønder, Korsør, Sønderborg, Aarhus Galten, Hadsten, Grønland og Vordingborg.

Til Vinterlege 2019 var der 21 frivillige hjælpere (blåjakker) med til at hjælpe ude i sneen og ved arrangementerne. Nogle af blåjakkerne var udelukkende med for at hjælpe de borgere, der rejser uden ledsager. Der var også 2 biski-kørere, norske skiinstruktører og ikke mindst: 4 musikere fra POLAREXPRESSEN

Der blev også afholdt generalforsamling med valg til bestyrelsen. Der var genvalg til bestyrelsen, og som suppleanter valgtes Lissi og Rasmus S.

I 2019 manglede vi en del af vores udstyr. Vinterlege salgstøj, bannere, beachflag, langrendsudstyr og skitøj til blåjakkerne. Udstyret lå i et af hotellets annekser, som var brændt i maj måned 2018.

Hilsen Bestyrelsen for vinterlege.Overvejer i Vintertur og skitur?
Så læs videre på disse sider. Her er det beskrevet om hvordan foreningen i 26 år har arrangeret vinterferie i Norge. De store rammer er: et hotel, et liftsystem, en skiudlejer, kælke, 20 aktivitetshjælpere (blåjakker), 4 skilærere og 4 biskikørere. Hertil tilsætter man et Dansk danseband, fester og en 2-300 deltagere. Deltagerne kommer fra hele landet. Nogle kommer som gruppe fra institution, bofællesskab eller idrætsklub, andre rejser alene og nogle rejser med familien som ledsagere. Det bliver tilsammen til en uforglemmelig oplevelse, som mange besøger år efter år.

Få besøg af en blåjakke!
Hvis i overvejer at skulle på vinterferie, kommer vi gerne på besøg. En blåjakke (frivillig hjælper) kommer gerne på besøg til beboer- og/eller personalemøde, hvor vi sætter ord og billeder på oplevelser fra vinterlege. Skriv lidt om jeres tanker til formanden, og vi aftaler et besøg.

Brug af disse hjemmesider
I menuen til venstre er der links til skistedet, foreningen, etc. Når vi har årets arrangement klar til grupperne, vil der også være rejseplaner og program på siderne. I menuen fotoalbums, kan du se billeder fra det senest afholdte vinterlege. Under information kan du læse mere om foreningen og hvis du klikker på bestyrelsen kan du se hvem det er som gør det muligt at der bliver afholdt vinterlege år efter år.

God fornøjelse.

 

Nyheder
Ugeprogram
29. december 2018
Er udsendt til deltagerne.
ugeprogram 2019
Rejsekatalog 2019
13. august 2018
Er nu udendt til deltagere fra 2017 og 2018.
Regnskab 2017-2018
17. maj 2018
regnskabet er nu godkendt af revisor og bestyrelse. Se det venstre spalte under "foreningen"
Video fra Vinterlege 2016
1. marts 2016
se videolink fotoalbum / videolinks
    Formand Lene Philippon, Ebeltoft - mail: lene@vinterlege.dk