Dagbog fra Vinterlege 2020

Fortroppen 7-10 januar

9 blåjakker i 2 biler. Vi har lavet aftaler med hotellet, lifthuset, skiudlejer, købmand og kælkebakken. Vi har hentet vores udstyr og gjort klar til bål, indkvartering, opsat bannere og opslagstavle. Kælkebakken prøvekørt, langrendsbane testet og alpinbakken gennemkørt så vi ved hvad vi sender deltagerne af sted på. 

Fredag den 10. januar

Høj sol, blå himmel og minus 6 grader hele dagen. Vi har opsat skilte og bannere. Gjort bålstedet klart og tjekket indkvartering med hotel. 15:04 kom bussen med de første deltagere fra flytur lang uge. Alle blev indkvarteret, var til velkomstmøde og fik aftensmad. Alle glæder sig til lørdag.

Lørdag den 11. januar

Alle aktiviteter startet. Da vi er her første gang, var der mange opgaver der lige skulle finpudses. Men godt gang i Alpin, kælk, bål og langrend. Ved 15 tiden kom bussen med langt hold fra færgen. Aftenen sluttede med bankospil hvor der blev delt mange præmier ud.. Vejret omkring 0 grader, lavthængende skyer og dårlig sigt.

Søndag den 12. januar

Fuld tryk på alle aktiviteterne! Der er blevet lejet skiudstyr og hygget i hotellets hjørner..Rigtig mange har været ude og prøvet kælkebakken og pisterne lige ved hotellet. Gråt og tungt vejr med lidt sne. Sent på aftenen ankom sidste hold med bus fra Jylland.

Mandag den 13. januar

Blå himmel og solskin. Alle aktiviteter godt i gang. Eftermiddagsgåtur til en lille fjeldkirke. Gallamiddag og gallafest om aftenen.med dans.

Tirsdag den 14. januar

Tåget i Højderne. Mange ude på pisterne og langrendshold på tur. Lise kørte bi-ski turer, indtil biskien gik i stykker ved 14 tiden. Vi har dog fået en ny, så der køres igen i morgen. Liften på kælkebakken havde så travlt, så der måtte 4 hjælpere til for at alle kunne kælke. Vi holdt afterski i kælderbaren med nye og gamle vinterlegesange.

Onsdag den 15.januar

Blå himmel og minus 4 grader. Alle var ude i det gode vejr. Et hold hardcore alpinister var i Ravdalen(10 minutter herfra) og løbe på mørkerøde og sorte pister. Både Ronni og Lise har kørt med biskien hele dagen. Kl. 12 var der pølser og lomper(Norske hotdog) til alle på bålpladsen. Generalforsamling kl 16 med flot fremmøde. Bestyrelsmedlemmerne på valg blev genvalgt.

Scenen er din

Stor aften for alle deltagerne. Der var 27 oprædende på scenen. Nogle sang med CD, andre sammen med bandet.

Torsdag, den 16. januar

Alle deltog i konkurrencer i fik præmie. Blå himmel og solskin. Eftermiddagen blev brugt til skiløb, afslapning og pakning. Blåjakker pakkede vores grej sammen og lagde det på depot til næste år. Afterski i kælderbaren med POLAREXPRESSEN som afslutning på en rigtig god sneferieuge.