Aktiviteter i Norge

Vinterlege tilbyder en lang række aktiviteter i Norge under dit ophold, så du er sikret en ferie med lige præcis de aktiviteter du helst vil deltage i. Deltagelse er frivilligt, og kræver ingen tilmelding – blot fremmmøde.

Du vil modtage det endelige program med posten i december. 
En ugeplan for 2024 kan downloades her.

Programmet annonceres også på opslagstavlen i hotellets reception.

Film fra kælkebakken

Ude i sneen

  Biski
Kan du ikke stå på ski? Så er biski måske lige noget for dig. Biski fungerer lidt som en lille gocart, hvor du sidder i Biskien mens instruktøren står bag ved dig og styrer. Først op med liften og derefter ned ad bakken i susende fart.
Bålplads (og varm kakao)
Nær langrendsområdet finder du Bålpladsen. Et oplagt mødested, hvor du kan varme dig ved flammerne og få en varm drik i hyggeligt selskab. Om fredagen, griller vi pølser og lomper fra kl 12.
Snesko
Deltagere med vandrelyst kan låne et par snesko ved langrendsområdet hos en Blåjakke. Såfremt der vises interesse, arrangeres der gåture i sneed, hvor vi kan nyde den smukke natur og de prægtige landskaber.
Kanetur
Nogle eftermiddage arrangerer vi tur med hestekane. Turen varer omkring 30 minutter og kører ud i landskabet omkring Beitostølen. På opslagstavlen kan du se tiderne og skrive dig på til en tur.
Tur til Toppen
Tag med stoleliften op til toppen af alpinbakken. På toppen kan du vælge at stå af og nyde udsigten med et krus varm saft inden turen igen går ned med stoleliften. Hvilke dage stoleliften holder åbent afhænger af vejret.
Hygge i varmen
Aktiviteter på hotellet
Der er masser at tage sig til på hotellet hvis du har brug for en dag med ro. Spil brætspil med de andre gæster, sæt dig foran pejsen i loungen  eller slap af ved swimmingpoolen efter en lang dag i sneen.

Live musik
Musikken i år leveres af de altid muntre musikanter i bandet “POLAREXPRESSEN”.
Hør numre her:  Vinterleg

Afterskiing
Ingen skiferie unden afterskii-stemning. Efter en hård dag i sneen sørger Vinterlegenes hus-orkester for en svingende eftermiddag og aften med dansemusik, højt humør og sang. 
Afslutningsfest
Den sidste aften inden turen går hjem igen, holdes Vinterlege stor fest, hvor bandet “PolarExpressen” vil fyre op under publikum med masser af fed musik. Arrangementet starter kl.20 med uddeling af diplomer og præmier i de konkurrencer der har været afholdt i løbet af ugen.
Scenen er Din
Er der en lille sanger gemt i dig eller dine venner? Så deltag i Vinterlegenes talentshow “Scene er Din!” hvor du kan stille op selv eller som gruppe. Det kan være en god ide at øve dig hjemmefra og husk at medbringe egen musik på en CD eller USB-pen. Bandet spiller også gerne til jeres optræden.
Konkurrence
Sidste dag på Vinterlege er konkurrencedag! Mød op til konkurrencer i alpin, langrend, kælkekørsel, snowboarding og snesko-ekspertise. Alle deltagere får en medalje og et diplom som kan tages med hjem. Det er kun muligt at deltage i én konkurrence på dagen – så medbring gerne godt humør og masser af heppelyst til de andre discipliner. 
Og meget mere!
Udover alle de andre aktiviteter i programmet, vil der også være velkomstmøder/orientering, en generalforsamling, Aftenkælketur med lift – og hvad vi ellers finder på i år!