Programmet for vinterlege 2024

Her finder du relevante oplysninger om årets arrangement, såsom datoer, busplaner og kommende events. Mangler du oplysninger fra årets rejsekatalog kan det downloades nedenfor.

 

download Vinterlege rejsekatalog 2024

Et ugeprogram med detaljerede informationer sendes med posten til alle tilmeldte i december.

Du kan finde detaljer om rejseplaner (afgang, hvornår hentes du af bussen osv.) på undersiden “Rejseplaner” når vi nærmer os januar.

Hotel Radison

Årets Vinterlege finder sted på Radisson Blu Mountain Resort midt på Beitostølen, som ligger for foden af skicentret og sommerparken.

Det smukke, traditionelle bjerghotel har udsigt mod slettefjeldet, en stor swimmingpool, egen restaurant og et skønt lobbyområde med pejs, hvor du kan slå dig ned og få en god samtale med de andre gæster.

Du kan benytte hotellets lille bibliotek hvis du trænger til en læsepause, eller slå et smut forbi træningsfaciliteterne, squashbanen og den opvarmede sauna. Hotel Radison er et roligt resort med højt til loftet, hvor der er plads til både leg, hygge og sjov i dansebaren.

Værelser

Alle tilmeldte får værelser med TV, Wifi, eget badeværelse og aflukket altan. Vi tilbyder single og dobbeltværelse, hvis du rejser med en ledsager.  

 

Bustider og hjemrejse 2024

  • afgang bus Sjælland er onsdag den 18. januar

  • afgang fly fra Katsrup er torsdag den 19. januar

  • afgang bus fra Jylland er torsdag den 19. januar

  • Hjemrejser starter onsdag den 25. januar

  • Flyrejsende er i Kastrup onsdag ved 18-tiden

  • Busserne er i Jylland onsdag, sen aften

  • Bus og færge til Sjælland er i Købehavn torsdag ved 10-tiden

 

Har du brug for specialudstyr?
Vinterlege råder over gangstativer med ski (skilator), snesko, sparkstøttinger og specialkælke.
Alt specialudstyr kan reserveres på den gule bestillingsliste i vores rejsekatalog eller ved kontakt til www.booking@vinterlege.dk.